Bearlock

BearLock® Benelux

BearLock® is HET mechanische versnellingsbak- of stuurasslot, ter voorkoming van voertuigdiefstal. Alleen de originele BearLock® zal ten allen tijde herkenbaar zijn aan het Berenlogo.

Het systeem wordt volledig geïntegreerd ingebouwd, in “harmonie” met de bestaande techniek in het voertuig. Het systeem wordt ten allen tijde vastgezet door middel van zogenaamde afbreekbouten en/of –moeren, zodat het systeem permanent in het interieur verankerd is.

De bediening is uiterst simpel en u zet het systeem in werking in de “R-stand” (achteruit) bij handgeschakelde transmissie of in “P-stand” (parking) bij automaten.

In die gevallen het niet goed mogelijk is de versnelling te blokkeren, kiezen we ervoor om in plaats daarvan de stuuras of stuurkolom te vergrendelen.

Sinds kort kan BearLock® een totale beveiligingsoplossing bieden voor uw bedrijfsauto! Waarbij naast uw voertuig óók uw laadruimte op een slimme wijze beveiligd wordt. Wilt u hier meer over weten? Dan verwijzen we u graag naar onze bedrijfsautopagina.

DSCF0465c Crop 2
MB Sprinter Aut  3 2019 WM
S0742816c WM
Fiat Ducato HG WM 2
Fiar Ducato Comfort Matic 1
Fiat Ducato 250 Nrk Fk WM
Fiat Ducato HG  WM
Fiat Ducato HG WM 3
Fiat Ducato Comforrt Matic  2
Fiat Ducato Comforrt Matic  3
Wase Motorhomes • erwin@wasemotorhomes.be • 0471 95 04 43 • BE 0792.963.993
Copyright © 2023 Wase Motorhomes. Alle rechten voorbehouden.
Webontwikkeling door CinDesign